Play4 maakt verrassend statement: Gert Verhulst keert terug met dagelijkse talkshow

door: COS
Gert Verhulst
Afbeelding bron: Play4

In mei werd de allerlaatste aflevering van 'De Cooke & Verhulst Show' uitgezonden. Nu komt Play4 met verrassend nieuws: Gert Verhulst keert terug met een eigen actua-talkshow.

Terwijl 'Gert Late Night' en 'De Cooke & Verhulst Show' het late avondblok toegewezen kregen, zal Gert Verhulst vanaf 5 september zijn nieuwe talkshow 'De Tafel van Vier' in primetime mogen uitzenden. Zo gaat hij wel de concurrentie aan met 'Familie' en 'Thuis'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

"De 'Tafel van Vier' moet en zal een talkshow met een mening zijn. Gert zal serieuze onderwerpen mixen met lichtvoetiger werk. Interessant maar ook plezant. En het zal altijd met de vragen zijn die ook thuis aan tafel worden gesteld", zegt Play4-programmabaas Annick Bongers aan Het Laatste Nieuws.

Play4 neemt een groot risico door de strijd aan te gaan met VTM en Eén, maar een actuaprogramma ontbrak nog op de zender. Gert zal meteen tot het ende van het jaar meedraaien. 'De Allerslimste Mens Ter Wereld' volgt meteen na Gert. Dat betekent dat het aanbod dit najaar minder groot zal zijn op de zender.