Verhuist James Cooke binnenkort naar het buitenland?

door: STG
James Cooke in 'James, De Musical'
Afbeelding bron: Play4

Het tweede seizoen van 'James, De Musical' is intussen gestart. Het programma kan ook dit seizoen weer op heel wat lovende reacties rekenen.

Het gaat hard voor James Cooke. Momenteel is hij ook in theater te zien met 'Vergeet Barbara', een musical over de hits van Will Tura. Ook het tweede seizoen van 'James, De Musical' kan op heel wat lovende reacties rekenen. 

Twee weken geleden mocht James nog een Gouden Roos in ontvangst nemen. "Aan de vooravond van een nieuw seizoen 'James, De Musical' deze indrukwekkende internationale prijs - een Gouden Roos - winnen is onwaarschijnlijk fantastisch. Zelfs in mijn stoutste dromen had ik dit niet verwacht.

"Het bewijst eens te meer hoeveel talent we in huis hebben in Vlaanderen. Dus deze roos gaat niet alleen naar ons hele team maar ook vast en zeker naar de hele sector die we hiermee internationaal op de kaart zetten. Het voelt een beetje als de wereld veroveren", klonk het toen trots.

Na de winst blijkt er dan ook heel wat interesse te zijn voor het programma in het buitenland. Zo kent het programma ook heel wat fans in Nederland. "Wij willen dit ook in Nederland zien, net zoals nog veel meer programma’s van jullie!!! Wanneer word dit eens geregeld?", en "Kan ik dit terugkijken vanuit Nederland?", klinkt het onder meer.