Rousseau haalt uit naar Vlaams Belang, maar Van Grieken heeft een antwoord klaar

door: MRO
Tom Van Grieken
Afbeelding bron: Photonews

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is de populairste politicus van het land, zo blijkt uit de laatste Grote Peiling. Hij bindt openlijk de strijd aan met Vlaams Belang.

Vlaams Belang haalt in de Grote Peiling van VTM Nieuws, HLN, Le Soir en RTL de hoogste score, namelijk 25,5%, Vooruit haalt 16,1%. Rousseau reageerde onmiddellijk door te stellen dat het gevaarlijk is om extremen te laten besturen.

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken, die nu de derde populairste politicus is, reageert op Conner Rousseau. "Moesten de verkiezingen gaan over wie het beste kan dansen of zingen, dan zou ik me zorgen maken", zo verwijst hij naar de deelname van Rousseau aan 'The Masked Singer'.

"Maar politiek gaat over dingen die je wil veranderen voor onze mensen. Wij willen onze mensen op de eerste plaats zetten", aldus Van Grieken bij VRT NWS.

"Wij worden gesteund, peiling na peiling dat ons verhaal echt aanslaat. De socialistische partij is al decennialang aan de macht, waarom kuist hij Molenbeek niet op, waarom zorgt hij niet voor minder migratie?"