Helmut Lotti blaast iedereen van zijn stoel met verrassende nieuwe job

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

We weten dat Helmut Lotti altijd wel weet te verrassen. De zanger komt nu wel met een heel grote verrassing. Hij blaast iedereen van zijn stoel.

Helmut Lotti gaat aan de slag bij DPG Media. Hij wordt één van de presentatoren van de nieuwe radiozender JOE GOLD. De zender draait hits uit de jaren ‘60 en ‘70.

Voor Helmut is het de eerste keer dat hij radio gaat maken. “Ik was in het verleden als co-presentator al wel eens te gast bij Radio Minerva en Radio 2, maar JOE Gold wordt toch wel helemaal anders”, bedenkt de zanger zich in Het Laatste Nieuws.

Helmut is grote fan Elvis Presley. Hij weet ook heel veel over hem. “Ik ga in elk geval niet alleen zijn grootste hits aan bod laten komen, maar zeker ook heel wat vergeten parels. Toen ik dit voorstel kreeg om over mijn connectie met The King te praten, heb ik geen seconde getwijfeld.” 

“Ik weet nog niet wanneer het programma zal starten, maar beschouw het zeker als een voorrecht, dat ik dit mag maken. Dit wordt een zalige job. Hier kijk ik echt naar uit.”