Natalia haalt stevig uit na alle kritiek die ze gekregen heeft: “Zij zijn er écht wel erover gegaan”

door: PMN
Natalia en Astrid Coppens
Afbeelding bron: VTM

Natalia stond in het oog van de storm. Er kwam aan het licht dat ze zich achter de schermen van het programma ‘Astrid & Natalia: Back to reality’ als een diva gedragen heeft. Het programma kreeg zoveel kritiek dat VTM het al na één aflevering voor bekeken hield.

Natalia kreeg heel wat commentaar over zich heen. Gelukkig is de zangeres een sterke vrouw. Bij Radio 2 komt ze nog even terug op die hele heisa.

De hele heisa bracht Natalia wel in een lastig parket. “Als ik niets zeg, is het: ‘Ze weet niet wat te zeggen’. Als ik er wel iets op zeg, is het: ‘Hier, ze verdedigt zich. Als ik mijn versie geef, is het: ‘Ze zoekt excuses’.”

Wat Natalia ook zei, het was nooit goed. “Dat is echt heel moeilijk”, gaat ze verder. “En iedereen heeft dan ook nog eens zijn eigen mening, en spuit die ook, terwijl die er allemaal niet bij waren. Ik heb mij al beter gevoeld.”

"Sommige media zijn erover gegaan"

Sommige media vragen zich af of VTM nog wel met Natalia wil samenwerken. De zangeres heeft dat ook gelezen. “Dat is een heel gevaarlijke”, vindt ze. “Dat is twee partijen tegen elkaar opzetten en stoken in de pers. Daar was helemaal niets van waar. Dat is ook helemaal niet ter sprake gekomen.”

Je kan je dan de vraag stellen of de pers te ver is gegaan? Volgens Natalia is dat wel het geval. “Ik vind dat sommige media wel erover zijn gegaan. Het voelde wel alsof het een persoonlijke aanval was.”

Verantwoordelijkheid pers

“Je begint dan te zoeken wie heeft dit of dat gezegd. Ik heb dat echt uit mijn hoofd moeten zetten, want op den duur begin je heel argwanend te worden. Dan raak je het noorden kwijt.”

Natalia zegt ook nog dat we in een maatschappij leven waarin mensen alles geloven wat er in de pers verschijnt. “Die pers heeft een enorme verantwoordelijkheid. De pers moet feiten weergeven en hun bronnen checken. En dat is bij deze verschillende keren niet gebeurd.”

Tags Natalia