Prinses Delphine duikt op tijdens 'Miss Universe'

door: ASX
prinses Delphine
Afbeelding bron: Photonews

Of althans een creatie van de Belgische prinses. Delphine van Saksen-Coburg mocht immers een sluier ontwerpen die huidig Miss België Emilie Vansteenkiste zal dragen tijdens de komende Miss Universe-verkiezing.

De schoonheidswedstrijd wordt voor de 72e keer georganiseerd en vindt op 18 november plaats in de republiek El Salvador. Onze trots, Miss België Emilie Vansteenkiste, nam gisteren al het vliegtuig om zich voor te bereiden op de verkiezing.

Emilie zal schitteren in haar eigen latin dance jurk, de Vlaamse schone is immers een fervent en succesvol ballroomdanseres. Ze maakte onder meer haar opwachting in het Eén-programma ‘The greatest dancer van Vlaanderen’, samen met haar vriend Jonas.

De rode jurk werd voor de gelegenheid gepimpt met een sluier vol kleurrijke hartjes, een ontwerp van de hand van prinses Delphine. Die sluier moet onze Belgische identiteit in de verf zetten, meldt Het Laatste Nieuws. Of dat zal lukken, weten we over een tweetal weken. We wensen Emilie alvast veel succes, met of zonder sluier!