Stijlvolle en beeldschone verschijning, maar toch puntje van kritiek voor kroonprinses Elisabeth

door: WVDS
Prinses Elisabeth en koning Filip
Afbeelding bron: Photonews

Prinses Elisabeth ziet er steeds tot in de perfectie, elegant en stijlvol uit wanneer ze een openbare taak moet vervullen. Dat was bij het nationaal defilé op 21 juli niet anders.

Kroonprinses Elisabeth wordt er al sinds haar jonge jaren op gewezen dat zij ooit koningin zal worden van België. Ze heeft doorheen de jaren een heel goed stijlgevoel ontwikkeld en probeert haar eigen jeugdige stijl door te drukken bij haar moeder Mathilde.

Modehuis Nathan maakt de meeste creaties voor de dames van het Belgische koningshuis. Maar onze toekomstige koningin durft al wel eens kiezen voor grote buitenlandse namen zoals Armani, Reiss, Maje, ... Dit jaar koos onze kroonprinses voor het nationaal defilé verrassend voor een creatie van Victoria Beckham.

Weerom een stijlvolle en beeldschone Elisabeth krijgen we te zien. Maar misschien is dat ook meteen één puntje van kritiek. Als toekomstige koningin van België zou prinses Elisabeth ervoor kunnen kiezen om vaker de talrijke getalenteerde Belgische ontwerpers mee te nemen in haar kledingkeuze.