3 nieuwe leuke aanbiedingen uit de webshop van Action

door: MRO
Action

Action heeft sinds kort ook een webshop en plaatst daarop elke week nieuwe online deals. Wij selecteerden er drie leuke aanbiedingen uit.

Parasol met ingebouwde solarverlichting

De zomervakantie is begonnen en dan is er niets leuker dan genieten in je tuin. Daar zet Action deze week op in met een parasol met solarverlichting voor de prijs van 59,95 euro.

De parasaol heeft een hoogte van 2,48 meter en een diameter van 3 meter. Er zijn 24 lichtjes geïntegreerd in de stangen. Deze lampjes worden aangedreven door een zonnepaneel bovenop de parasol. Je kan de lampjes in- of uitschakelen met een druk op de knop.

Een bijpassende parasolvoet staat op de webshop te koop voor 24,95 euro.

parasact
Afbeelding bron: Action

Tuinhaard

Nog een artikel om gezellige avonden in je tuin door te brengen is een tuinhaard met ruimte voor houtopslag. Deze tuinhaard van het merk RefFire is 160 centimeter hoog en wordt geleverd met een houtrooster en vuurpook en staat te koop aan 99 euro.

 

tuinac
Afbeelding bron: Action

Verkoelend kussen

Tijdens warme zomernachten biedt een verkoelend kussen met neksteun extra comfort tijdens het slapen. Action verkoopt een 3D Bleu Cell Tech verkoelend kussen aan 19,95 euro. 

Het kussen meet 45 x 65 cm en moet voor een betere nachtrust zorgen. "De bovenzijde is gemaakt van een hoogwaardige mix van 55% nylon en 45% polyester Blue Cell Tech. Deze speciale technologie zorgt voor een verkoelend effect, waardoor je lichaamstemperatuur op een aangenaam niveau blijft tijdens warme nachten. Het materiaal is tevens ademend en helpt vocht af te voeren, waardoor het kussen altijd fris en droog blijft", klinkt het bij Action.

 

kussea
Afbeelding bron: Action

Deze 3 aanbiedingen zijn enkel online verkrijgbaar via de webshop van Action.