3 superleuke aanbiedingen die je nu vindt op de webshop van Action

door: MRO
Action winkel
Afbeelding bron: MRO

Action is een zeer populaire discounter, maar de winkelketen heeft ook een webshop waar je leuke spullen kan vinden. Wij vonden 3 heel leuke online deals op de webshop van Action.

Elektrische step

Eén van de nieuwste online deals is een elektrische step, met name de Segway Ninebot KickScooter F25E II. Deze step haalt een snelheid van maximaal 25 km/u en met een volle batterij heb je een bereik van 25 kilometer.

Deze elektrische step is uitgerust met een leddisplay waarop je de snelheid en het batterijniveau kan zien. De step heeft ledkoplampen en achterlichten en staat op de webshop van Action te koop voor 349 euro.

actistep
Afbeelding bron: Action

Massage-apparaat

Een tweede superleuke online deal is een elektrisch massage-apparaat met warmte. Je kan dit gebruiken voor massage van nek, schouders, middel, buik, benen en voeten. 

Je kan het apparaat gebruiken in 3 verschillende snelheden en er is een optionele warmte-functie die je kan inschakelen. Het massagetoestel is op de webshop van Action te koop voor 29,95 euro.

massagacti
Afbeelding bron: Action

Badkamerspiegel met verlichting

Wil je voor wat extra sfeer in je badkamer zorgen? Dat kan met een badkamerspiegel met ledverlichting.  Je kan de helderheid van het licht instellen en bovendien heeft deze spiegel ook een anti-condensatiefunctie.

Deze ronde badkamerspiegel heeft een diameter van 60 centimeter en is te koop voor 59,95 euro op de webshop van Action.

spiegelacti
Afbeelding bron: Action