Action reageert nadat kind verbrand raakt: "Dit nemen we heel erg serieus"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

De klantendienst van winkelketen Action heeft gereageerd op een bericht van een boze klant. Die had laten weten dat haar kind verbrand was geraakt, ondanks het gebruik van zonnecrème die bij Action verkocht werd.

De vrouw kocht zonnecrème van het merk Zenova in een Action-winkel en bracht die recent aan op haar kind. "Ik heb mijn zoontje bij 24 graden meermaals ingesmeerd en het kind is nog knalrood verbrand", liet de vrouw toen weten. Ze zei het product nooit meer te zullen kopen.

"Wat een vervelende ervaring als ik het zo lees!", reageerde een medewerkster van de klantendienst van Action enkele dagen nadien op het bericht.

"Hoe gaat het inmiddels met je zoontje? Helaas zie ik jouw berichtje nu pas, maar uiteraard nemen wij jouw melding heel erg serieus!"

Action gaat klacht onderzoeken

De klantendienst verzocht de vrouw een privéberichtje met haar telefoonnummer en e-mailadres te sturen. "Dan kunnen we na het weekend even contact met je opnemen over de situatie en het goed onderzoeken. Ik raad je aan de zonnebrand zelf heel goed te bewaren. Alvast bedankt voor je berichtje."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp