ALDI voert vernieuwing door die de klanten zullen merken

door: MRO
Aldi
Afbeelding bron: Photonews

ALDI wil steeds meer aandacht besteden aan de verse producten in het aanbod. De supermarktketen zal daarom ook een verandering doorvoeren die de klanten in de winkel zullen merken.

ALDI laat trots weten dat 9 op de 10 klanten verse producten in hun winkelkar leggen. De discounter heeft de afgelopen jaren zijn versassortiment uitgebreid en dat loont. 

Zo heeft ALDI het aanbod van groenten en fruit vorig jaar met 10% uitgebreid en het Belgisch vleesassortiment werd ook stelselmatig uitgebreid. Nu kondigt de winkelketen een vernieuwing aan die de klanten nog meer naar het versaanbod moet leiden.

"ALDI vernieuwt de inrichting van zijn winkels waarbij verse producten een prominente plaats krijgen vooraan de winkel", klinkt het in een persmededeling.

“Verse producten staan bovenaan op het boodschappenlijstje van consumenten. We hebben de afgelopen jaren dan ook een mooie inhaalbeweging gemaakt om consumenten te laten kennismaken met de prijs-kwaliteit van ons versassortiment. Wekelijks voeren we interessante promoties op dit assortiment", zegt Isabel Henderick, Managing Director Marketing & Communications bij ALDI België.