Carrefour belooft: Prijzen worden niet verhoogd tot eind dit jaar

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews

Carrefour kondigt aan dat het in België een extra inspanning levert opdat alle Belgen in deze moeilijke corona-periode hun koopkracht kunnen behouden. De supermarktketen zal daarom de prijzen van maar liefst 20.000 niet verhogen niet het einde van dit jaar.

In deze crisisperiode wordt de portemonnee van de burgers erg op de proef gesteld. Het behoud van de koopkracht van de Belgen is echter essentieel voor de economie van ons land.

Carrefour heeft hierop ingespeeld en sinds het begin van de crisis verschillende prijsacties gevoerd (waaronder een prijsdaling voor 1.000 producten in mei van dit jaar en de campagne ‘gezonde prijzen’ in september).

Om de gezinnen tijdens deze tweede golf te blijven steunen, heeft Carrefour besloten om de prijzen van al haar producten (zowel nationale als Carrefour-merken) te bevriezen. Het gaat hier om meer dan 20.000 referenties in de Hypermarkten en meer dan 10.000 in de Markets en Expresswinkels.

Deze actie, die tussen 1 november en 31 december 2020 loopt, is echter niet van toepassing op promoties, verse producten met sterk wisselende prijzen (vis, seizoensgebonden groenten en fruit) en producten van lokale producenten.