Fans van Action enthousiast over product van 3,29 euro: "Een top artikel"

door: STS
Action
Afbeelding bron: Photonews

Een product dat Action verkoopt valt duidelijk in de smaak bij de klanten. Dat valt te merken op de Facebookpagina 'Action [fanpagina voor de action]'.

Op de fanpagina gaat het over wasparfum, meer bepaald het product 'Washing Perfume White Musk'. De oprichtster van de pagina mocht het artikel proberen en is enthousiast. "Action heeft mij verrast met een heerlijke wasparfum, ietsje duurder dan de andere die je bij Action kan kopen, maar wat mij betreft dik de moeite waard om aan te schaffen."

"Voor 150 ml betaal je 3,29 euro. Deze wasparfum ruikt echt heerlijk, mijn hele zolder ruikt momenteel echt lekker. Ik heb trouwens een paar druppels op een wattenschijfje in mijn vuilnisbak gedaan, en hetzelfde ook in mijn stofzuiger, en een paar druppels bij de wc-borstel, in mijn kledingkasten, enzovoorts. Wat mij betreft een TOP artikel."

Ook vele volgers zijn overtuigd. "Jaaa, ik ben ook blij verrast door deze. Beter dan die anderen", vindt Mariska. "Ik heb deze vandaag gekocht. Hij ruikt heerlijk", laat Wilma weten. "Ik doe een paar druppels in mijn sopwater, je hele huis ruikt heerlijk na de poets", schrijft Angelica.

Tags action