IKEA heeft verrassing in petto voor fans van telenovelle Milo met Camille in de hoofdrol

door: MRO
ikeamilo
Afbeelding bron: Ikea

Sinds kort is de nieuwe telenovelle Milo met Camille Dhont te zien op VTM. Fans kunnen binnenkort bij IKEA terecht om de slaapkamer van het hoofdpersonage te bekijken.

IKEA heeft de set van de telenovelle Milo voorzien van verschillende keukens, meubels en woonaccessoires. De slaapkamer van Milo werd volledig met IKEA aangekleed.

Fans van het programma kunnen binnenkort de slaapkamer van Milo gaan bekijken bij IKEA. In de IKEA-winkels in Gent, Wilrijk, Hasselt en Zaventem zal de slaapkamer van Milo nagebouwd worden in de loop van januari.

"Hierdoor kunnen fans van de telenovelle zich op een echte filmset wanen en inspiratie opdoen om thuis voor dezelfde kleurrijke inrichting te kiezen", klinkt het bij de winkelketen.

"Voor Milo hebben we voor een opvallende en frisse inrichting gekozen. De gedurfde kleurenkeuze gecombineerd met leuke DIY-hacks om IKEA meubels te personaliseren zal de jongere generatie ongetwijfeld aanspreken en tonen hoe je met onze interieuroplossingen je persoonlijkheid kan laten zien”, zegt Jolanda Wetzelaer, interieurexperte bij IKEA België.