IKEA speelt in op trend en pakt uit met gloednieuwe collecties

door: MRO
IKEA
Afbeelding bron: Photonews

IKEA speelt in op de trend dat mensen steeds meer van thuis uit werken en lanceert een gloednieuwe collectie die de naam MITTZON kreeg. Daarnaast lanceert de Zweedse keten ook een collectie 'Back to school/Starting college' voor de studenten.

"De nieuwe producten bieden flexibele en modulaire oplossingen die perfect passen bij elke ruimte en levensstijl, of het nu gaat om studeren, werken of creatief bezig zijn", laat IKEA weten.

Met de nieuwe MITTZON collectie kan iedereen die (soms) thuis werkt een ideale werkplek creëren. Voor deze kantoorcollectie is ontwierp IKEA modulaire meubels die het mogelijk maken om snel een extra tafel uit te klappen of op te bergen.

"Met MITTZON wilden we een kantoorsysteem ontwikkelen dat de basis kan leggen voor een echt flexibele, comfortabele en gezonde omgeving, waar iedereen een geschikte werkplek kan vinden en zich gemotiveerd en geïnspireerd voelt", klinkt het bij Philip Dilé, Product Design Developer bij IKEA of Sweden AB.

Verder vinden kinderen en studenten ook tal van oplossingen dankzij de Back to school/Starting college collectie. Van het inrichten van een slaapkamer tot leuke ideeën voor een studentenkamer.

Tags ikea