IKEA verrast iedereen met gloednieuwe collectie die extra functie aan je interieur toevoegt

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews

IKEA pakt uit met een volledig nieuw concept: de Dajlien collectie. Die bestaat uit 19 producten die dagelijkse beweging ondersteunen en zo mensen ondersteunen om in eigen huis gezonde gewoonten te ontwikkelen.

Het is algemeen bekend dat voldoende beweging cruciaal is voor een goede gezondheid. Daarom ontwikkelde IKEA de Dajlien collectie die vanaf januari 2024 verkrijgbaar zal zijn. Deze collectie wil een antwoord bieden op de uitdagingen die thuis sporten met zich kan meebrengen.

Deze collectie is geïnspireerd door de vraag naar multifunctionele oplossingen die naadloos in je interieur passen en combineert trainingsapparatuur samen met handige opbergoplossingen.

De sportcollectie omvat zowel trainings- als herstel- en stressverlichtingsproducten, die je gemakkelijk kan gebruiken, opbergen en meenemen voor onderweg. 

"Niet iedereen voelt zich op zijn gemak om naar een sportschool te gaan en thuis hebben we vaak te maken met een kleine ruimte en weinig tijd. DAJLIEN is ontstaan uit de wens om slimme oplossingen te vinden die deze beperkingen aanpakken en mensen te helpen een handige en motiverende plek te creëren voor lichaamsbeweging", zegt Sarah Fager, designer bij IKEA of Sweden.

Tot deze collectie behoren onder meer oefenmatten, opstapplank, ringvormige halters, massagebal en yogabandjes.

dajlien
Afbeelding bron: Ikea
Tags ikea