Klanten erg enthousiast over aanbieding uit Action: "Ik ben er zo blij mee!"

door: STS
Action
Afbeelding bron: Photonews

Nu de lente aangebroken is, spenderen we ook weer meer tijd in de tuin. Action heeft een vierdelige tuinset in huis, waarmee je heerlijk kan genieten en relaxen.

"Relaxen in de tuin, dat doe je het liefste met deze tuinset! Extra comfortabel en deze week ook in de weekactie", kondigt Action aan op Facebook. Het gaat om een vierdelige set, bestaande uit een tuinbank, twee tuinstoelen en bijpassende tafel met glazen blad.

"Voor wie op zonnige dagen het liefst lekker lang in de tuin wil zitten, is deze trendy en comfortabele tuinset de beste keuze", maakt Action zich sterk. De tuinset kost 77,95 euro en maakt deel uit van de weekactie van 10 tot en met 16 april. "Zo goedkoop, ik twijfel dan wel of die stevig genoeg zal zijn", reageert Sami.

"Ik heb deze set vandaag in elkaar gezet", laat Margie weten. "En ik ben er zo blij mee! Ik dacht dat de houten armleuningen alleen op de doos te zien waren, want op de site zag ik ze zonder. Maar het hout op de armleuningen zit er toch op. En het zit heerlijk!"

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp