Na koning Filip lijkt nu ook dit familielid Delphine te aanvaarden: “Zij was jarenlang per definitie tegen Delphine gekant”

door: WVDS
Afbeelding bron: VTM-Nieuws

Delphine genoot zichtbaar van haar plaats op de eretribune tijdens het defilé van de nationale feestdag. En het lijkt erop dat ook haar halfzus Astrid zich verzoend heeft met de erkenning van Delphine.

Prins Laurent was vroeger de enige die haar sprak en aanhaalde. In eerste instantie misschien ook wel omdat hij net zoals Delphine niet in een keurslijf wil zitten en eerder al rebelleerde tegen zijn vader. 

Na de erkenning van Delphine was koning Filip de eerste om haar uit te nodigen samen met koning Albert en koningin Paola. Nu lijkt ook Astrid zich neer te leggen bij de situatie. Wim Dehandschutter merkte op dat het Astrid was die voor en na het defilé Delphine opzocht om een praatje te maken. 

“Deze beelden zeggen zoveel. De reactie van prinses Astrid, papa’s lieveling en dus jarenlang per definitie tegen Delphine. Ze kijkt om, zoekt Delphine, wacht haar 'nieuwe' halfzus op en wandelt al babbelend met haar richting het koninklijk paleis. Een teken van aanvaarding.”