Belangrijke verandering op komst voor klanten van TV Vlaanderen

door: MRO
tv kijken
Afbeelding bron: Archieffoto (Pixabay)

Er komt een belangrijke verandering aan voor heel wat klanten van TV Vlaanderen. Zij zullen geen films en series meer kunnen bekijken uit het rijke aanbod van Lionsgate+.

Afhankelijk van het abonnement kunnen klanten van TV Vlaanderen een groot aanbod aan films en series bekijken van Lionsgate+. Hier komt een einde aan vanaf 23 mei.

"Helaas heeft Lionsgate+ beslist hun diensten stop te zetten in 7 verschillende regio’s, waaronder België. Lionsgate+ verlaat de Belgische markt en daarom zal vanaf dinsdag 23 mei ook geen Lionsgate+ content meer beschikbaar zijn bij TV Vlaanderen", klinkt het in een mededeling aan de klanten.

TV Vlaanderen benadrukt echter dat het de prijzen van de abonnementen recent niet heeft verhoogd en dat klanten nog wel series kunnen bekijken uit het Canal+ aanbod.

"Sinds de lancering van APP TV in 2021 hebben wij ondanks de inflatie de prijzen van ons abonnement altijd stabiel gehouden. Niet lang na de lancering hebben wij Canal+ Séries toegevoegd en ook de Eleven Pro League zenders om niets meer te moeten missen van het Belgisch voetbal."