"WhatsApp moet zich daar niet mee bemoeien": Nieuwe functie stuit op verzet

door: STS
Whatsapp
Afbeelding bron: Pixabay

Een nieuwe functie die eraan lijkt te komen op WhatsApp stuit op verzet. Sommige gebruikers geven nu al aan dat ze er niet op zitten te wachten.

WhatsApp zou je in contact willen brengen met mensen die wel in de contactenlijst van je telefoon staan, maar waarmee je nog niet gechat hebt via WhatsApp. "Er komt hiervoor een aparte lijst naar WhatsApp, waarin je dit soort suggesties kunt vinden", weet het Nederlandse Androidworld.

"Nutteloze functie", reageert een anonieme persoon op het nieuws. "Als ik al een lange tijd niet met bepaalde contacten heb geappt of gesproken, dan heeft dat een reden. WhatsApp heeft zich daar niet mee te bemoeien."

Ook andere gebruikers geven aan niet te zitten wachten op deze update. "WhatsApp wil dat de app meer gebruikt wordt, dat is de reden van deze nieuwe functie. Zinloos natuurlijk", reageert Sjoerd. "Ik ben toch geen zombie, die niet bewust met zijn contacten omgaat?"

Kleur WhatsApp veranderen

Hij doet nog een voorstel tot verbetering: "Laat WhatsApp eindelijk eens de optie geven de User Interface andere kleuren te geven. Dat vale groen hangt me de keel uit."

Wanneer de contactsuggestiefunctie er voor iedereen komt, is nog niet duidelijk. Momenteel bevindt deze zich nog in de testfase.

Tags whatsapp