Kijkers van 'Thuis' weten het nu al: Er staat iets ergs te gebeuren

door: LHX
Thuis
Afbeelding bron: VRT1

Vanavond is het tijd voor de laatste 'Thuis'-aflevering van de week. Daarin zouden wel eens wat klappen kunnen vallen...

De kijkers van 'Thuis' die de aflevering van donderdag hebben bekeken, is iets opgevallen. In de preview van de aflevering van vandaag was te zien hoe Silke verschrikt opkeek. "Hoe zie jij eruit?", hoorden we haar zeggen.

Veel kijkers trekken dezelfde conclusie. "Volgens mij heeft Robin klop gehad", schrijven ze op sociale media. "Het zal zijn omdat Silke Robin het geld van de coke niet heeft gegeven." "Inderdaad, slaag gekregen omdat hij Gregory niet kon betalen."

"Ah ja, hij heeft geleverd en is zonder geld teruggekomen. Zo gaat dat", klinkt het ook. "Daar gaat nog veel miserie van komen, zowel voor Robin als voor Silke." "Hoe zal Robin dat uitleggen aan Tom? Weer een hoop leugens."

"Wat gaat Silke doen, nu ze Robin toegetakeld ziet staan?", vragen sommigen zich af. Weinig, vermoedt de meerderheid. "Daar is ze te egoïstisch voor." "Robin zal niet veel van haar moeten verwachten."

Tags Thuis