Vrouw tankt bij Esso, maar schrikt wanneer ze haar bankrekening ziet: "375 euro te veel en dat is normaal"

door: MRO
benzine
Afbeelding bron: Unsplash

Een vrouw die haar wagen ging voltanken met benzine bij een tankstation van Esso, is flink geschrokken toen ze nadien naar haar bankrekening keek. Er bleek liefst 375 euro extra afgehouden.

Christel stopte met haar wagen bij een Esso tankstation om benzine te tanken. In totaal tankte ze voor 44,75 euro. Toen ze naar haar bankrekening keek, schrok ze zich een hoedje.

"Als ik een betaling doe met mijn bankkaart kijk ik onmiddellijk daarna mijn rekening na. Helaas was er niet enkel mijn tankbeurt afgegaan maar ook nog eens 375 euro extra", vertelt ze aan onze redactie.

De klantenservice van Esso is het weekend niet te bereiken, maar de uitbater van het tankstation deed zijn best om Christel verder te helpen.

"De uitbater, die hier zelf niets aan kan doen, heeft mij proberen verder te helpen om toch iemand aan de telefoon te krijgen van Esso financiën. De boodschap die ik kreeg, is dat dit een normale transactie is. Een soort waarborg en over enkele dagen zou die € 375 terug op mijn rekening staan."