Eden Hazard snoert criticasters de mond: "Hij is terug, ja. Hij is terug"

door: MAB
Eden Hazard
Afbeelding bron: Photonews

Real Madrid won woensdag met 1-2 op het veld van Atlético Bilbao en staat aan de leiding in Spanje. Eden Hazard mocht voor de tweede keer op rij starten in de competitie vanwege een hoog aantal coronabesmettingen bij Real Madrid.

Er lijkt eindelijk licht aan het einde van de tunnel te komen voor Eden Hazard. De Rode Duivel kwam de laatste maanden niet meer van de bank en er werd zelfs gespeculeerd over een transfer deze winter. Maar door de vele coronabesmettingen bij Real Madrid kreeg de Belg voor de tweede week op rij een kans. 

En die greep Hazard met beide handen. "Hazard was aanwezig en heeft het goed gedaan", vertelde coach Carlo Ancelotti na afloop van de wedstrijd. "Ik twijfelde op fysiek niveau, maar hij was goed. Hij vocht, hij probeerde dingen uit."

De vreugde kan echter van korte duur zijn, want enkele ploegmaats mogen bijna uit quarantaine. Ancelotti liet echter wel duidelijk blijken wat hij vond van Hazard. "Het is waar dat hij persoonlijk beter speelde in deze wedstrijd. Hij is terug, ja. Hij is terug."