Grote uitverkoop bij Real Madrid, ook Hazard is niet veilig

door: MAB
Eden Hazard
Afbeelding bron: Photonews

Real Madrid gaat zich niet mengen op de transfermarkt in januari. 'De Koninklijke' zet echter wel enkele spelers te koop, en dat zijn niet de minste.

Volgens de Spaanse krant Marca mogen Gareth Bale, Isco en Marcelo hun koffers pakken bij de Spaanse grootmacht. Het contract van alle drie de spelers loopt sowieso af op het einde van het seizoen en Real lijkt niet van plan een verlenging aan te bieden. 

Ook Luka Jovic, Mariona Diaz en Eden Hazard zijn nog niet per se veilig. Coach Ancelotti ziet nog nut in hen, maar Real heeft al laten weten dat ze aanbiedingen van clubs voor de spelers willen bekijken. De Rode Duivel kwam de afgelopen twee competitiewedstrijden wel weer in actie bij Real en kon ook zijn coach bekoren. 

Er wordt verwacht dat 'De Koninklijke' pas in de zomer zal toeslaan op de transfermarkt. Zo is het een publiek geheim dat Kylian Mbappé waarschijnlijk de overstap naar de Spaanse hoofdstad zal maken. Ook de Duitser Antonio Rüdiger zal waarschijnlijk de rangen van Real vervoegen.