Hazard wordt niet eens meer bekeken door coach Ancelotti om deze reden

door: MAB
Eden Hazard
Afbeelding bron: Photonews

Real Madrid won gisteren met 2-0 op het veld van Real Sociedad en komt daarmee alleen aan kop in La Liga. Een nieuwe cleansheet voor Thibaut Courtois, die door heel Spanje wordt geprezen als beste doelman ter wereld. Voor Hazard ziet het er echter minder rooskleurig uit in de Spaanse hoofdstad. 

De kapitein van de Rode Duivel komt niet meer aan de bak bij Real Madrid. Hazard haalt elke keer de selectie wel, maar blijft vaak heel de partij op de bank zitten. De laatste keer dat hij in actie kwam bij 'De Koninklijke' was op zes november tegen Rayo Vallecano, waar hij zeven minuten op het veld stond.

Tegen Real Sociedad moest Hazard niet eens mee opwarmen. Volgens Mundo Deportivo wilt de club zo ervoor zorgen dat hij fysiek fit blijft. De fragiele Rode Duivel is blessuregevoelig en Real wil geen risico's nemen. 

Volgende week treft Real Madrid in de Champions League Inter Milan. Zowel Inter als Real zijn al zeker van een plaats in de volgende ronde, waardoor de kansen op speelminuten voor Hazard toenemen.