Hein Vanhaezebrouck vol lof voor één speler: "Hij is ook een van de redenen waarom ons team opnieuw kan meedingen met de top."

door: CDC
Hein Vanhaezebrouck
Afbeelding bron: Photonews

Morgen speelt AA Gent de vierde wedstrijd in de Conference League. Het moet het daarin opnemen tegen Partizan Belgrado. Coach Hein Vanhaezebrouck  verwacht een helse strijd, maar rekent op een belangrijke speler.

AA Gent kan zichzelf morgen verzekeren van groepswinst indien ze winnen van Partizan Belgrado, iets wat de coach wel ziet zitten. De vorige wedstrijd werd gewonnen met 0-1. Belgrado was een taaie klant. 

Vanhaezebrouck verwacht ook nu weer een helse strijd. "Partizan is een heel moeilijk te bespelen tegenstander, die zich waarschijnlijk extra aangepast zal hebben aan ons." Vanhaezebrouck wil dat zijn ploeg scherper voor de dag komt dan tegen Union.

Tegen Union viel ook Delpoitere uit. Dat zorgde voor ongerustheid in de Gentse hoek, maar nu zou hij weer fit zijn. En daar is Vanhaezebrouck erg blij om. Hij sprak zich zeer positief uit over de speler.

"Laurent (Depoitere) is een heel belangrijke speler voor onze ploeg. Hij is ook een van de redenen waarom ons team opnieuw kan meedingen met de top. Zonder zijn terugkeer, zou het voor ons moeilijk geweest zijn om weer naar dit niveau te klimmen."