Jan Boskamp neemt geen blad voor de mond over Mannaert en Verhaeghe: "Muppets"

door: JDH
Johan Boskamp
Afbeelding bron: Photonews

Jan Boskamp begrijpt nog altijd niet dat Carl Hoefkens vorig jaar ontslagen werd bij Club Brugge. Hij haalt dan ook hard uit naar Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe

Carl Hoefkens begon vorig seizoen als trainer van Club Brugge, maar werd er eind december ontslagen na tegenvallende resultaten in de competitie. Maar volgens Jan Boskamp heeft het bestuur van Club Brugge te vroeg ingegrepen. 

Hoefkens heeft intussen een nieuwe club gevonden met Standard en Boskamp hoopt dat de ex-trainer van Club Brugge het er goed doet. "Ik gun het Hoefkens enorm hard. Dat hij het ongelijk van die twee muppets in Brugge maar eens bewijst (verwijst hij naar Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert, nvdr.)", zegt Boskamp bij Het Belang van Limburg. 

Maar Boskamp weet ook dat Standard de laatste jaren nogal in moeilijk vaarwater zit en het dus niet makkelijk zal worden voor Hoefkens bij de Rouches. "Uit ervaring weet ik dat Standard een ontzettend moeilijke club is. Hij zal het daar strak moeten houden."

Maar toch hoopt Boskamp dat Standard onder Hoefkens de verwachtingen kan overtreffen en ze weer kunnen aansluiten bij de top in België, omdat hun publiek dat volgens hem verdient.