Misnoegde Eden Hazard is het kotsbeu in de Spaanse hoofdstad

door: MAB
Eden Hazard
Afbeelding bron: Photonews

Real Madrid won gisteren de Spaanse Supercopa tegen Ahtletic Club de Bilbao en won zo zijn eerste prijs van het seizoen. Thibaut Courtois toonde nog maar is waarom hij de beste doelman ter wereld is, Eden Hazard kwam (weeral) niet in actie.

Hazard kon de afgelopen weken bekoren in de Spaanse hoofdstad en stond zelfs opnieuw in de basis. Real werd geteisterd door het coronavirus, waarvan de Rode Duivel gebruik maakte. Coach Ancelotti zei zelfs dat de Belg 'weer helemaal terug is'. 

Maar sinds Vinicius Jr. uit quarantaine kwam, kreeg Hazard geen enkele kans meer. In de afgelopen drie wedstrijden werd hij wel opgenomen in de selectie, maar de aanvaller bleef elke keer heel de partij op de bank zitten. Op enkele foto's na de finale van de Supercopa leek Hazard zijn situatie dan ook helemaal beu te zijn. 

De kapitein van de Rode Duivel zou ook hebben aangegeven dat hij wilt vetrekken bij 'De Koninklijke'. De transfermarkt is deze winter nog maar twee weken open, het is dus nog maar de vraag of een andere club Hazard nog wilt overnemen.