Oud-speler van Club Brugge speelt dit weekend tegen zijn ex-ploeg

door: BVDO
Kaveh Rezaei Sporting Charleroi
Afbeelding bron: Photonews

Kaveh Rezaei ruilde deze week Club Brugge voor OH Leuven. Daarmee speelt hij zondag tegen Charleroi, zijn ploeg van vorig seizoen.

Kaveh Rezaei trok deze week de deur bij Club Brugge achter zich dicht. Na een uitleenbeurt aan Sporting Charleroi vorig jaar is hij nu speler van OH Leuven.

“Vooral de ambitieuze plannen van OH Leuven zijn de reden van mijn komst naar Den Dreef. Ik wil graag mijn steentje bijdragen in het realiseren van die plannen”, zegt Kaveh Rezaei op de website van OHL. “Bovendien kom ik hier in een familiale club terecht. Da’s belangrijk voor mij. Met Schrijvers en Vlietinck vind ik ook twee jongens terug die ik nog ken uit mijn tijd bij Club Brugge. Schrijf maar dat alle puzzelstukjes hier voor mij in mekaar vallen.”

Zondag is Sporting Charleroi, de ploeg waar hij vorig seizoen op uitleenbasis voor speelde, de tegenstander van OHL. “Altijd leuk om tegen je ex-ploeg te kunnen spelen uiteraard. Ik heb bij Charleroi toch drie mooie seizoenen gekend. Ik heb er nog veel vrienden en kijk ernaar uit hen zondag opnieuw te zien. Het spreekt voor zich dat ik mijn nieuwe ploegmakkers nog moet leren kennen, net als de filosofie van de coach. Maar ik ben erop gebrand om opnieuw te voetballen."