Rik De Mil spaart zijn kritiek op Noa Lang niet na duel met Genk

door: BVDO
Noa Lang
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge ging zondag onderuit bij KRC Genk. Na een sterke eerste helft ging blauwzwart helemaal kopje onder.

Club Brugge leek perfect aan de match en de play-offs te beginnen. Het voetbalde goed, dwong kansen af en kwam nog eens op voorsprong ook. Toch kon het dat niveau niet vasthouden.

Na de rust nam KRC Genk de match in handen en uiteindelijk wonnen de troepen van trainer Wouter Vrancken met 3-1. Een verdiende zege voor de Limburgers die hun titelambities zo meteen in de verf zetten.

Bij Club Brugge waren er enkele spelers die op de juiste momenten niet thuis gaven. Vooral Noa Lang leek een bijzonder moeilijke middag te hebben in Genk.

“Noa is te veel bezig met de scheidsrechter, met de randzaken. Daar moet hij uit leren”, zei De Mil over Noa Lang bij Eleven Sports. “Noa kan zo goed voetballen, hij trekt onze ploeg vaak zo goed over de streep, maar in topwedstrijden moet je gefocust zijn op de zaken die je moet doen op het veld.”