Twitter laat zich horen over Philippe Clement na afstraffing van Club Brugge tegen AA Gent

door: BVDO
Philippe Clement Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

De zware nederlaag van Club Brugge is ook bij de blauwzwartfans heel hard binnengekomen, als we hun reacties op sociale media bekijken.

6-1, die cijfers had wellicht niemand op zijn pronostiek staan voor het duel tussen AA Gent en Club Brugge. Fans van blauwzwart reageerden dan ook enorm fel op het verlies.

“Clement zou beter het goede voorbeeld geven en in plaats van een modieus jasje een trainingspak aandoen langs de lijn!”

“Werken en zweten moeten ze doen bij Club in plaats van die totaal misplaatste arrogantie!”

“Ik verwacht niks anders dan een complete mea culpa van de Phille. Hij heeft zijn spelers geen schijn van kans gegeven. Geen gebleit over efficiëntie, millimeterwerk, penalty’s, persoonlijke fouten. Het zat fout vanaf de start. Alleen nederigheid is nu gepast.”

“Deze was Clement zijn schuld. Met VDB en Mbmba starten op Gent is de tegenstander erg onderschatten.”

“En het was maar in Gent. Wat in Leipzig straks? Parijs? Manchester?”

“Het is op. Clement buiten!”

“Clement buiten, tactisch dikke 0.”

“Shame on you Club! Shame on you Clement!”

“Alleen Beerschot slikte dit seizoen meer tegendoelpunten dan Club Brugge in 1A”

“Haha, al die journalisten/analisten moeten vooral blijven zeggen dat Club ongenaakbaar is, te groot voor België, de rest al een straat voorbij, nu al kampioen etc.”

“2 titels met Clement, eerste zo goed als gekocht en de 2de zonder overtuiging na een seizoen waar de andere ploegen pas tegen de play-offs op gang schoten. Na de vele flaters en het weigeren van wissels te doen, is het misschien toch eens tijd om Fluppe buiten te gooien.”