Vanhaezebrouck wijst KAA Gent op belangrijk probleem nu hij moet vertrekken

door: BVDO
Hein Vanhaezebrouck
Afbeelding bron: Photonews

Hein Vanhaezebrouck is volgend seizoen geen trainer meer van KAA Gent. Dat nieuws raakte eerder deze week bekend.

Hein Vanhaezebrouck zal volgend seizoen niet meer langs de lijn staan bij KAA Gent. Als we de geruchten mogen geloven wordt hij opgevolgd door Wouter Vrancken, die al ontslag nam bij KRC Genk.

Niet alleen voor Vanhaezebrouck, maar ook voor zijn assistenten is dat een grote verandering. Zij weten momenteel nog niks over hun toekomst. Mogelijks moeten zij ook vertrekken, want het zou goed kunnen dat Vrancken zijn eigen staff meebrengt.

Een dag voor de officiële aankondiging van zijn vertrek lichtte Vanhaezebrouck zijn assistenten in. “Dat deed hen toch iets. Ook omdat er vragende mensen – assistenten – zijn die niet weten waar ze voor staan”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Hij ondernam ook acties richting het bestuur, dat zijn assistenten inzitten met hun toekomst. “ Dat heb ik aangekaart. Ik hoop dat men rekening houdt met de kwaliteit die er nu is maar dat men ook tijdig die mensen inlicht als er beslissingen worden genomen die negatief zouden zijn. Als men wacht tot in juli, zijn alle posten ingevuld en dat zou ik heel jammer vinden.”