VTM

Een heftig afscheid in 'Special Forces': Alle kijkers zeggen hetzelfde

door: LHX
Ann Wauters
Afbeelding bron: VTM

Op de vierde dag van 'Special Forces: Wie durft wint' werden zowel Ann Wauters en Steven Laureys naar huis gestuurd. Voor beiden was het een enorme teleurstelling.

Zowel Ann Wauters als Steven Laureys waren absoluut nog niet klaar om 'Special Forces: Wie durft wint' te verlaten. Hun lichaam wilde echter niet meer mee, waardoor de rest van de groep in het rood ging. Chef Blom besloot dat het te gevaarlijk werd en zag zich genoodzaakt om hen naar huis te sturen.

"Ik was kwaad. Ik had dat niet verwacht. Maar ik ben ook heel blij omdat het heel leerijk was", reageert Steven. Ann Wauters laat weten dat ze het doodjammer vindt, maar dat ze ook begrijpt dat je fit genoeg moet zijn om de missie niet in gevaar te brengen.

Op hun exit komen er ook heel wat reacties van kijkers. Die steken hun bewondering voor Ann en Steven, en bij uitbreiding voor de hele groep, niet onder stoelen of banken. "Respect", klinkt het massaal op sociale media. "Allemaal doorzetters." "Weinigen die jullie zullen nadoen. Chapeau."