VTM

Jolien uit 'Blind Getrouwd' helemaal van haar melk door Brecht: "Ik kon er echt niet naast kijken"

door: ASX
Jolien in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Vanavond kan je op VTM kijken naar de zevende aflevering van 'Blind Getrouwd'. Daarin wordt bruidje Jolien getrakteerd op een huisbezoek bij haar kersverse echtgenoot Brecht. Al verloopt dat niet zonder slag of stoot.

Het eerste wat in Joliens oog springt, is de bar die centraal staat in het appartement van Brecht. "Precies een café", klinkt het ietwat spottend. "Het heeft wel zijn charmes, maar het is nogal speciaal", vat Jolien samen. "Ik voel mij hier thuis", verdedigt de LO-leerkracht zich.

In de leefruimte doet de stewardess nog meer gênante ontdekkingen. "Oei, nog een verloren onderbroek", merkt Jolien op. "Als ik het te warm heb, moet dat uit. Dan lig ik in mijne bloten in de zetel. Als ik alleen thuis ben, heeft niemand daar last van", verklaart Brecht.

Als kers op de taart stoot Jolien nog op een lading condooms in de berging. "Ik kon er echt niet naast kijken", lacht Jolien. Volgens Brecht gaat het om vervallen voorbehoedsmiddelen, al lijkt Jolien dat toch in twijfel te trekken.

Het vervolg zie je vanavond om 20H35 op VTM.