Karen Damen wil misverstand rechtzetten: “Mensen denken dat ik het niet druk heb”

door: ASX
Karen Damen
Afbeelding bron: GoPlay

Fans van Karen Damen mogen hun hartje al ophalen. In de komende maanden krijgen we een overload van de zangeres/actrice te zien op zowel VRT1 als VTM. En dan is er ook nog haar langverwachte ‘One Woman Show’.

Die gaat op 13 december in première in Arenberg. “Het wordt heel plezant. Ik zal volledig mezelf zijn en ik ga de mensen doen lachen. Dat vind ik altijd leuk. Ik geef liever cadeaus dan dat ik er zelf krijg”, vertelt Karen in de podcast ‘HLN Mediawatchers’.

Naast het theater heeft de voormalige K3-zangeres ook haar handen vol met televisiewerk. Zo staat ze de dagelijks op de set van ‘Familie’ en is vanaf volgend jaar te zien in de telenovelle ‘Milo’, waarin Camille de hoofdrol speelt.

De actrice is dus geregeld weg van huis, maar vindt dat minder erg dan vroeger. “Nu is Sky al iets groter. Hij is al heel zelfstandig, dus moet ik daar minder rekening mee houden”, vertelt Karen openhartig.

Karen heeft het momenteel dus ontzettend druk, hoewel mensen dat niet altijd doorhebben. “Als men mij een tijd niet ziet op tv, denken mensen dat het kalm is bij mij. Dat klopt niet, dan heb ik het juist ontzetten druk, omdat ik volop in opnames zit”, verdedigt Karen zich.

“Het omgekeerde is ook het geval. Als je veel op tv bent, denken mensen dat je het heel druk hebt. Dat klopt dan ook weer niet, want als het uitgezonden wordt, ligt die drukke periode al achter je”, besluit Karen.