Voetbalanalist Jan Mulder doet verrassende uitspraak over ‘Make Up Your Mind’: “Een hele oude hoer”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Van een opvallend gastoptreden gesproken afgelopen vrijdag in ‘Make Up Your Mind’. Niemand minder dan voetbalanalist Jan Mulder kroop in de huid van dragqueen Joanna Golddigger. In ‘Deviltime’ blikte de voormalige profvoetballer terug op zijn opvallende verschijning.

“Ik wilde eerst niet, want dat is natuurlijk niks voor mij”, vertelde de voetbalcommentator al tijdens de show zelf. Jan zeg het echter als zijn plicht om iets te doen voor de maatschappij. “Ik wil solidair zijn, voor één keer in mijn leven stel ik een daad”, verklaarde Mulder.

De Nederlander vindt het vooral weerzinwekkend hoe dragqueens op vandaag behandeld worden. “Ik had vreselijke artikelen gelezen over het bespugen en beschimpen van een drag in Nederland. Ik vind dat zo erg, om nog maar te zwijgen wat er gebeurt in landen zoals Amerika of Italië”, gaat het verder.

“Bovendien vind ik het een vrolijke kunstvorm”, aldus Jan. Bijgevolg kroop de gewezen voetballer met veel plezier in de huid van Joanna Golddigger. “Mijn vrouw heet namelijk Joanna”, verklaart Jan tijdens ‘Deviltime’.

Hoewel hij heel veel lof krijgt voor zijn optreden, ziet het er niet naar uit dat Jan zich nog eens tot dragqueen zal laten transformeren. “Ik ben 3,5 uur opgemaakt, het was een traumatische ervaring. Ik was kapot”, vertelt Jan. Ook over het eindresultaat heeft de Nederlander zo zijn eigen, ongezouten mening. “Ik leek wel een hele oude hoer”, besluit Jan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)