Manager heeft hoe dan ook goed nieuws voor Wout van Aert en co

door: BVDO
Wout van Aert
Afbeelding bron: Photonews

Jumbo is al jaren sponsor in het wielrennen. Enkele weken geleden was te horen dat de supermarktketen zich zou terugtrekken uit de sportsponsoring.

Het is een begrip geworden, het wielerteam van Jumbo Visma. Een tijdje terug kwamen er echter donkere wolken aanwaaien, want supermarktketen Jumbo zou zijn sportsponsoring stopzetten. Een drama voor de ploeg van Wout van Aert.

Teammanager Richard Plugge is er echter van overtuigd dat het allemaal geen zo’n vaart zal lopen. “Als Jumbo onverhoopt besluit om niet als titelsponsor door te gaan, wat ik niet hoop, dan hebben we wel meerdere ijzers in het vuur”, vertelt hij aan De Telegraaf.

Hij hoopt zijn naamsponsor aan boord te houden. “Allereerst hopen we van harte dat Jumbo bij ons blijft. Of dat ook als eerste naamgever kan zijn? Jazeker. Ze zijn hun positie aan het heroverwegen, dus alle opties zijn open”, klinkt het nog.

In ieder geval is de toekomst van de ploeg verzekerd, zo stelt Plugge iedereen gerust. “Het is aan Jumbo om hun koers te bepalen. Hopelijk is het met hen, maar ook zonder Jumbo gaat deze ploeg door.”