Patrick Lefevere probeert gemoederen te bedaren, maar mol lekt interne mail

door: JDH
Patrick Lefevere
Afbeelding bron: Photonews

Soudal Quick-Step beheerst het nieuws door de mogelijke fusie met Jumbo-Visma. Patrick Lefevere probeert de rust de bewaren. 

Naar aanleiding van de geruchten over een fusie met Jumbo-Visma stuurde Patrick Lefevere een mail rond om de gemoederen te bedaren. Global Cycling Network (GCN) kon die gelekte mail inkijken. 

"Ik schrijf u met betrekking tot de berichten die u onlangs in de media heeft gezien. Ik kan me voorstellen dat dit enige onzekerheid heeft veroorzaakt, waarvoor mijn excuses", begon Lefevere zijn mail. 

"De afgelopen maanden zijn er voortdurend gesprekken geweest met verschillende partijen, omdat ik openstond voor gesprekken met iedereen die het gevoel had dat ze in ons team konden investeren en ons vooruit konden helpen."

Volgens Lefevere zijn er ook geen concrete plannen over een mogelijke fusie. "We zijn aan het eind gekomen van een lang seizoen, maar we hebben nog een paar doelen voor ogen om er een memorabel jaar van te maken. Gelieve deze mail ook in vertrouwen te behandelen." Dat laatste is dus duidelijk niet gelukt.