Wielerlegende zegt waar Jumbo Visma nog progressie kan maken

door: BVDO
jumbo-visma giro
Afbeelding bron: Photonews

Jumbo Visma heeft er een fantastisch 2023 op zitten. Even goed doen of beter wordt bijzonder moeilijk voor de ploeg van Wout van Aert.

De drie grote rondes winnen, dat alleen al maakt het seizoen van Jumbo Visma helemaal af. En dan spreken we nog niet over de andere ritoverwinningen.

Ook wielerlegende Bjarne Riis was onder de indruk van hun prestaties, zo vertelt hij bij Borsen. “Ik geniet van Jumbo-Visma, daar loopt zoveel talent rond. Ze hebben een groot budget, maar niets wordt aan het toeval overgelaten en ze doen alles om marginale winst te behalen.”

Toch zijn er voor Riis nog dingen die kunnen verbeterd worden. “Qua communicatie kunnen ze nog een stap maken, maar op alle andere vlakken lopen ze ver voor op de rest. Ik begrijp niet waarom de andere ploegen niet harder proberen om de achterstand in te lopen.”

“Zij zullen innovatief en creatief moeten zijn, maar ik zie ze het gewoon niet doen. En wat als Jumbo-Visma belt? Dan moet je altijd luisteren naar wat ze te zeggen hebben, maar nee. Ik ben klaar.”

Tags