Aaron Blommaert klapt uit de biecht: "Dat is mijn grootste zonde"

door: STG
Aaron Blommaert als Raven in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Aaron Blommaert vierde vorig jaar zijn 21ste verjaardag. Binnenkort is hij weer te zien in het nieuwe seizoen van 'Familie'. Al blijft hij wel karig met informatie uit zijn privéleven.

Aaron Blommaert beleeft een erg drukke zomer. Heel wat festivals weten de 'Masked Singer'-winnaar te strikken, en ook in het lijstje van 'Zomerhit' mag Aaron niet ontbreken.

Gisteren kreeg hij telefoon van de radio met heuglijk nieuws. 'Zonde', zijn eerste single, is bij de tien laatste kanshebbers om de titel te verzilveren. Hoewel Aaron erg blij is met zijn nominatie, blijft hij erg karig met informatie over zijn privéleven.

Story vroeg hem naar zijn grootste zonde. De zanger komt met een verrassend antwoord. "Ik eet te veel chocolade. Als het zie liggen, kan ik er niet aan weerstaan en steek ik het allemaal in mijn mond, zo gulzig ben ik", zegt Aaron.

"Ik moet echt leren doseren, ook voor mijn lichaam", klinkt het. Al laat hij dat niet meteen aan zijn hard komen. Het valt dan ook erg goed mee met de extra kilo's. "Omdat ik genoeg ga sporten", lacht Aaron.