Aaron Blommaert merkt opvallende verandering aan zichzelf nu carrière de hoogte in schiet

door: STG
Aaron Blommaert
Afbeelding bron: Photonews

Aaron Blommaert is niet meer weg te denken van het podium. De 21-jarige zanger wist Vlaanderen helemaal te omsluiten na zijn deelname als Tovenaar in 'The Masked Singer'.

Aaron Blommaert is deze zomer overal: hij won 'The Masked Singer' als Tovenaar en staat deze zomer op heel wat podia. Alsof dat nog niet genoeg is, presenteert hij voor het derde jaar op rij 'Tien Om Te Zien' aan de zijde van Laura Tesoro, Anne De Baetzelier en Willy Sommers én 'The Voice Kids'.

"Ik telde echt af tot de opnames begonnen, alsof ik op kamp ging”, vertelt Aaron. “Ik hou van muziek, voor een publiek staan, de zomer, de zee… en hier komen die allemaal samen", vertelt de zanger aan Het Laatste Nieuws.

Hij kan dan ook rekenen op een warm nest. "Ik word goed verzorgd, maar ik wil niet van mijn ouders profiteren. Ik ben nu 21, het wordt misschien tijd om op eigen benen te gaan staan. Anderzijds vind ik het zo gezellig thuis en ik weet dat mama’s hart zal breken, de dag dat ik het ouderlijk nest verlaat. Ach, we zien wel. Voorlopig heb ik toch geen tijd om te verhuizen", bedenkt hij zich.

Al maakt hij zich wel een opvallende bedenking dat 2023 zijn jaar wordt. "Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat het níét mijn jaar is. Ik mag zingen, presenteren, acteren... Ik maak mijn jongensdroom gewoon waar en daar ben ik elke dag heel dankbaar voor. Ik heb hard gewerkt om te staan waar ik nu sta, en de weg is nog heel lang", besluit hij.