Aaron Blommaert met de mond vol tanden door wat hij ziet: "Waw. Vereerd"

door: COS
Aaron Blommaert in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Aaron Blommaert is de rijzende ster van VTM. Aaron leerden we in 2020 kennen als Raven in 'Familie'. Sindsdien is hij overal.

Sinds 2021 presenteert Aaron Blommaert samen met Laura Tesoro, Willy Sommers en Anne De Baetzelier 'Tien Om Te Zien'. Dit jaar kreeg hij nóg fijn nieuws. Hij neemt de fakkel over van An Lemmens en zal samen met Nora Gharib het komende seizoen van 'The Voice Kids' presenteren. 

We mogen natuurlijk niet vergeten dat Aaron naast presentator en acteur ook zanger is. Eerst was er de boyband 'Bobby', maar na zijn 'The Masked Singer'-deelname én -overwinning lanceerde Aaron zijn solocarrière.

Aaron bracht zijn debuutsingle 'Zonde' uit en is daarmee meteen genomineerd voor 'Zomerhit'. Hij zal het nummer maandag ook brengen in Westende tijdens de opnames van 'Tien Om Te Zien'.

Dat Aaron op korte tijd immens populair geworden is, zien we op sociale media. Fan Amber liet Aarons nummer 'Zonde' vereeuwigen op haar arm. "Ik hoop dat het geen zonde is. Waw. Vereerd", reageert Aaron, met de mond vol tanden.