Alle 'Liefde Voor Muziek'-kijkers willen hetzelfde kwijt over K3: "Moet mijn mening herzien"

door: COS
Hanne, Julia en Marthe van K3 in 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Dinsdag was er de voorlaatste aflevering van 'Liefde Voor Muziek'. Alle liedjes zijn nu gezongen. Volgende week blikken alle artiesten terug op hun avontuur.

Voor 'Liefde Voor Muziek' van start ging, was er vooral over de deelname van K3 veel te doen. Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman lijken met hun fantastische covers week na week de meningen van heel wat kijkers te hebben bijgesteld. Ook na hun integere K3-versie van 'Pouring Rain'.

"Mij hebben ze aangenaam verrast! Iedere aflevering opnieuw top! Ik had heel eerlijk mijn twijfels wat 'die meiden' gingen brengen. Maar moet mijn mening herzien! Heel knap gedaan!", klinkt het op Facebook. "Supermooi gedaan, ik heb een andere K3 leren kennen. Dankjewel, 'Liefde Voor Muziek'."

"Het heeft even geduurd voor ik mijn jeugdnostalgie in deze nieuwe versie kon aanvaarden, maar deze drie dames doen het verdomme goed en is voor mij zeker goedgekeurd om de traditie van k3 verder te zetten. Wat zijn ze uitgegroeid tot drie prachtige dames met prachtstemmen."

"K3 is niet mijn ding, maar eerlijk, bij 'Liefde Voor Muziek' heb ik ze leren bewonderen. Deze dames kunnen zingen met heel veel gevoel, de ene na de andere cover stuk voor stuk klasse. Als ze deze muziek blijven maken, word ik nog fan. Supergoed gedaan meisjes, ik blijf jullie volgen."

"Ze hebben veel meer in hun mars dat velen denken. Goed dat ze nu ook eens hun andere kant kunnen laten zien. Top gedaan meiden, trots op jullie", lezen we nog. "Voor die vrouwen alleen nog maar méér liefde. Elke aflevering vol bewondering gekeken, genoten en geraakt. Drie talentjes!"