Camille is helemaal klaar voor groots project: “Kan niet wachten”

door: ASX
CAMILLE Geen tranen meer
Afbeelding bron: Dirk Alexander

Zangeres Camille maakte via Instagram haar vele volgers warm voor haar nieuwste project. Zelf zit de jonge artieste op hete kolen om het nieuws wereldkundig te maken.

“Ik kan niet wachten om mijn eigen collectie te delen met jullie. Zo trots op het hele team!!!”, luidt het dolenthousiast op Instagram Stories. Eerder dit jaar maakte de zangeres bekend dat ze met kledingketen JBC in zee ging om een eigen collectie uit te werken.

Die lijkt nu dus af te zijn en zal weldra aan het grote publiek voorgesteld worden. Een spannend moment voor de vele fans, maar ook voor de piepjonge Camille, die nu ook haar eerste stappen in de modewereld zet. De succesvolle artieste bouwt stilaan een indrukwekkend cv op.

Sinds haar deelname aan ‘The Masked Singer’ en ‘Liefde Voor Muziek’ gaat het dan ook hard voor de knappe blondine. Naast dit uitstapje naar de modewereld scoort ze momenteel de ene hit na de andere, weerklinkt ze elke avond in menig huiskamer bij de start van ‘Familie’ én verschijnt ze vanaf volgend jaar ook nog eens in stripvorm. ‘Vergeet de tijd’ kan Camille gegarandeerd vrij letterlijk nemen.

Camille Dhondt
Afbeelding bron: Instagram @camille_dhont