Dikke streep door de rekening van Gert Verhulst: dit is er aan de hand

door: ASX
Gert Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

Slecht nieuws voor wie gisteren naar de musical ‘Red Star Line’ wou gaan kijken. Wegens technische problemen werden zowel de middag – als de avondvoorstelling stilgelegd, meldt Het Nieuwsblad. Alle aanwezigen werden naar huis gestuurd.

Studio100 laat weten dat er problemen zijn met één van de tribunes. Tijdens de middagvoorstelling liep het mis en zaten de toeschouwers een tijdlang in het donker. “We hebben geprobeerd om het ter plaatse te verhelpen, maar jammer genoeg was er meer tijd nodig om het euvel te verhelpen”, klinkt het.

Ook tijdens de avondvoorstelling staken technische problemen de kop op. Bijgevolg moest ook die voorstelling stilgelegd worden. Het is niet de eerste keer dat de rijdende tribunes voor problemen zorgen. Ook tijdens de musicals ’14-18’ en ’40-45’ waren er verschillende technische mankementen.

De musical ‘Red Star Line’ ging twee maanden geleden in première. Onder meer Jelle Cleymans, Peter Van Den Begin en Marleen Merckx schitteren in dit spektakel over de American Dream.