K3 komt plots met opvallend voorstel voor Metejoor na pijnlijke relatiebreuk: "Staan we zeker voor open"

door: STG
K3 - Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman
Afbeelding bron: Photonews

Het nieuws over de relatiebreuk van Metejoor laat ook deze week nog zijn sporen na. Vlak voor de start van het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek' maakte de zanger het nieuws bekend.

Samen op vakantie gaan en een grote villa kopen... het leek de goede richting uit te gaan in het huwelijk met Metejoor. Enkele maanden geleden wist roddelkoningin Yvonne Coldewijer de geruchten over een mogelijke affaire met Julia van K3 aan het licht te brengen. 

“Die beschuldigingen aan mijn adres waren hard en gemeen. Het enige waar ik dan wakker van lig, is mijn omgeving: mijn familie en mijn gezin zien daar op dat moment harder van af dan ikzelf. Want ik weet perfect hoe de vork aan de steel zit – en dat is wat telt”, zei hij onlangs nog in Nina.

Metejoor is samen met Julia en de andere K3'tjes ook te zien in het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek.' Op Instagram doet Hanne dan ook een straffe onthulling voor de toekomst. "Misschien komt er wel voor het eerst een samenwerking met een andere artiest aan. Met Metejoor of Jaap Reesema bijvoorbeeld?", vraagt een volger zich af.

"Wij willen dat heel graag doen", reageert Hanne. "Wij staan er zeker voor open. Ze mogen ons bellen!”