Koen Wauters kreeg vlak voor 'Liefde Voor Muziek' hartverscheurend nieuws: "Heb dat in een waas beleefd"

door: COS
Koen Wauters
Afbeelding bron: Photonews

De komende dagen vinden de opnames van het tiende seizoen van 'Liefde Voor Muziek' plaats. Dat belooft een heel bijzonder seizoen te worden.

Zoals al lange tijd vermoed werd, heeft VTM besloten om van het tiende seizoen een jubileumreeks te maken. Uit elk van de afgelopen 9 seizoenen werd een artiest gevraagd om terug te keren.

Stan Van Samang, Johannes Genard, Clouseau, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi, Tourist LeMC, Suzan & Freek en K3 zullen te zien zijn in het tiende seizoen van 'Liefde Voor Muziek'.

Woensdagavond zijn een handvol artiesten al vertrokken. Onder hen Koen Wauters, zonder broer Kris Wauters. Kris reist later met de trein. "Ik kijk hier echt naar uit", vertelt Koen aan HLN.

"Bij onze vorige deelname kreeg ik net voor aanvang het nieuws dat Maxim, de zoon van mijn beste vriend was verongelukt. Ik heb toen wel genoten van het muzikale verhaal, maar heb toen ook ook heel veel in een waas beleefd. Wat ook normaal was."

"Nu ga ik er echt van genieten en zit de timing perfect. De reeks komt volgend jaar op tv. Precies wanneer we met Clouseau onze veertigste verjaardag vieren", besluit Koen Wauters.