Mathieu Terryn geschrokken na hilarisch filmpje van fan die zich vergist: "Ze was kwaad op mij"

door: COS
Mathieu Terryn The Voice
Afbeelding bron: VTM

Dinsdag barste er in Antwerpen een feestje los. Verschillende Vlaamse artiesten zakten af naar de stad voor 'Vlaanderen Feest' op de Grote Markt.

Ook Mathieu Terryn van Bazart was van de partij. Hij had eerder op de dag iets grappigs meegemaakt. Een fan wou op de foto met de zanger van Bazart, maar vergiste zich. Hij vroeg namelijk een foto aan Mathieus goede vriend Yoeran, die wel erg op de zanger lijkt.

Dinsdagavond kwam Zita Wauters backstage met een verrassing voor de zanger. "Mathieu, ik heb voor jou iemand te gast vandaag. Die persoon wilt eigenlijk heel erg graag met jou op de foto, maar echt met jou deze keer", zegt ze. "Ik denk dat ik weet waar je naartoe wilt."

De fan die zich helemaal vergiste, komt plots binnen gewandeld. "Ja, ik moet het goedmaken", zegt Mathieu. "Neen, samen moeten we het goedmaken", zegt de fan. "Ik heb zelfs een berichtje gekregen van je dochter. Die was kwaad op mij. Maar ik vond het eigenlijk gewoon geestig. Zullen we nu een echte maken?" Eind goed, al goed.