Metejoor heeft alleen maar lovende woorden voor Hanne Verbruggen van K3: "Kan ze enorm goed"

door: STG
Metejoor Liefde Voor Muziek.jpg
Afbeelding bron: VTM

We zien Metejoor wekelijks aan het werk in 'Liefde Voor Muziek'. Samen met zijn collega's brengt hij elke week nieuwe versies van bestaande muziek.

Het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek' valt nu al bij de kijkers in de smaak. Dit jaar komt het repertoire van DAAN, K3, Stef Bos, Günther Neefs, Portland, Metejoor en Jaap Reesema aan bod. Dinsdag was het dan de beurt aan Metejoor.

In Het Laatste Nieuws blikt de zanger terug op zijn aflevering, die hij ook samen met de andere kandidaten live bekeek. Aan sfeer en gezelligheid ontbrak het dan ook niet.

Metejoor is openhartig over K3's Hanne Verbruggen. “Jaap kende ik al en met de K3'tjes was ik natuurlijk samen coach bij ‘The Voice Kids’. Maar ‘kennen’ is een groot woord", klinkt het. "Bij zulke tv-opnames heb je door het drukke en strakke schema natuurlijk geen uitgebreide gesprekken."

"Zeven dagen samen op muziekvakantie is wel de ideale gelegenheid om elkaar van een andere kant te zien", aldus de zanger. “Zo is Hanne van K3 bijvoorbeeld een fantastische vrouw die enorm goed kan luisteren en in alles het positieve ziet", besluit hij.