Solocarrière Aaron Blommaert nu al in gevaar?: "Moet hij mee opletten"

door: STG
Aaron Blommaert
Afbeelding bron: Instagram @aaronblommaert

Na zijn deelname in 'The Masked Singer' als tovenaar lijkt alles erop te wijzen dat de solocarrière van Aaron Blommaert gelanceerd is. Hij vergelijkt zichzelf met de 'Harry Styles van Vlaanderen'.

Sinds zijn deelname aan 'The Masked Singer' is het duidelijk dat Aaron de kaart van solocarrière trekt. "Hij gaat Camille achterna", klinkt het steeds vaker op sociale media.

Nu Aaron ook zijn eerste single heeft uitgebracht, krijgen we een beter beeld van waar het met de zanger naartoe gaat. Hij noemt zichzelf vaak de 'Harry Styles van Vlaanderen', een vergelijking waar hij volgens sommige artiesten mee moet opletten.

“Het is een leuke gimmick, ja. En ik begrijp dat ze erop inspelen”, zegt een vooraanstaande producer in TV Familie. “Maar ik zou er toch niet mee overdrijven. Een artiest bouwt beter een eigen imago uit dan dat hij ‘de Vlaamse versie’ van iemand anders wordt.”

Al hangt er ook veel af van de media-aandacht. “De pers durft er in ons land ook wel mee overdrijven”, klinkt het verder. “Ik herinner me dat De Kreuners ooit de Vlaamse ­Rolling Stones en Clouseau de Vlaamse Beatles werden genoemd. Dat was toch ook met enige zin voor overdrijving. En niemand deed de beginnende Maartje Van Neygen er een ­plezier mee door haar de Vlaamse Taylor Swift te gaan noemen. Je moet opletten met dat soort dingen", klinkt het.